Slapen in het Ulvenhoutse Bos

Voor wie op zoek is naar rust en wil genieten van een korte vakantie is Landgoed Ulvenhart een aanrader. Het landgoed omvat 9,3 hectare natuur. Het ligt in het Ulvenhoutse Bos, aan de vennen van de Strijbeekse Hei en is gecreëerd vanuit de hartenwens dat gasten zich er thuis voelen.

Er is plaats in de herberg

De gastenverblijven van Ulvenhart waren van oudsher herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. De bedden en badkamers zijn echter helemaal van deze tijd. Nadat onze gasten door de bosvogels gewekt zijn genieten ze van een heerlijk ontbijt met brood dat in het Bakhuis elke dag vers gemaakt wordt. Daarvoor halen we het meel speciaal uit Frankrijk. De keuken staat garant voor culinaire verwennerij.

Best of both worlds

Gasten die een cultureel uitstapje op het programma hebben staan of naar hartenlust willen shoppen, bereiken vanuit Landgoed Ulvenhart in een oogwenk het bruisende, eveneens historische Breda.

Onze B&B accomodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over drie accommodaties, te weten: de Jager & de Gelagkamers en de Hooimijt. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Graag reserveren

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Gelieve vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van een persoonlijk welkom en de beste service. Deze zomer hebben wij nog enkele van onze groepsaccommodaties beschikbaar. U kunt mailen naar info@ulvenhart.nl voor de beschikbaarheid.

Contactgegevens:

Uw aanvraag: