Een spookjesachtige setting

Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is een magische plaats om elkaar het ja-woord te geven.

Ceremonie in de openlucht

Een huwelijksceremonie in de openlucht, op een historisch landgoed midden in de natuur, heeft iets bijzonders. De romantiek die Landgoed Ulvenhart van nature heeft, wordt onderstreept door een prachtige aankleding. Voor de receptie en het informeel samenzijn, heten we een ieder van harte welkom in onze accommodaties de Vlaamse Schuur of 17e -eeuwse herberg de Jager. Wij denken met jullie mee en stippelen samen graag een gedetailleerd scenario uit.

Lees meer…

Ervaring van onze gasten:

“Een toplocatie midden in de bossen. We hebben hier onze trouwdag ervaren en het was in een woord geweldig! De voorbereidingen gingen altijd in een zeer goed overleg. Super goed geregeld en op en top vriendelijk. 25 september 2020 zal voor ons altijd een onvergetelijke dag blijven, waaraan de locatie en de medewerkers een grote bijdrage hebben geleverd. Bedankt voor alles!”

Neem een voorproefje

Ontdek de mogelijkheden van Landgoed Ulvenhart en geef ons het ja-woord om ‘de mooiste dag van uw leven’ te organiseren. Om beter te kunnen kiezen tussen alles wat onze keuken kan creëren, bieden we graag een proefdiner aan.

De mogelijkheden op een rijtje

  • De huwelijksceremonie tussen de eeuwenoude bomen van de ‘Beukenkathedraal.
    Het informeel samenzijn in de openlucht op een magisch landgoed in een historische pand; Accommodaties de Vlaamse Schuur of de Raaf.
    Trouwen en samenkomen in een herberg uit de zeventiende eeuw: de Jager.

Geef ook uw ja-woord aan

  • Tongstrelende gerechten uit de keuken van Landgoed Ulvenhart.
    Ons ervaren team dat jullie trouwdag tot in de puntjes organiseert en begeleidt.
    Een overnachting op het landgoed, met een heerlijk ontbijt de volgende ochtend.

Voor een vrijblijvende offerte neem contact op via reserveringen@ulvenhart.nl of bel direct 076-5616089.

Contactgegevens:

Uw aanvraag: