Landgoed Ulvenhart is omgetoverd in winterse sferen. Buiten brandt de vuurschaal, schittert een metershoge kerstboom op het binnenplein en binnen zorgen wij voor een warme kerstsfeer om u en uw dierbaren te ontvangen en de verwachting te overtreffen.

Onze accommodaties De Jager en De Vos zijn nog beschikbaar gedurende de feestdagen. Brengt u Kerst door in één van deze prachtige, authentieke accommodaties?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

Neem contact op

Vakantiehuis tijdens de feestdagen op Landgoed Ulvenhart

Heeft u al plannen gemaakt voor de leukste feestdagen van het jaar? Wat dacht u van een gezellig verblijf in een vakantiehuis tijdens de kerstdagen? Beleef de kerst als nooit te voren door er even lekker tussenuit te gaan voor een korte vakantie of een weekendje weg. Op deze manier kunt u toch lekker samen zijn met uw geliefden. Landgoed Ulvenhart verwelkomt u met open armen.

Tijdens de decemberdagen vindt u niet alleen sfeervolle verblijven op ons landgoed, maar bieden wij ook diverse activiteiten en arrangementen. U ontdekt meer over kerst bij Landgoed Ulvenhart op onze speciale kerstpagina.

Vos

Hier verblijven betekent dat u wakker wordt aan de rand van het bos, met zicht op uitgestrekte weilanden. De bossen van Alphen – Chaam, net onder Breda, kenmerken zich door grote loofbomen met diverse wandelpaden, fietspaden en een uitdagende mountainbike route. Dit heerlijke vakantiehuis ademt een sfeer uit die hier helemaal past. Door het rieten dak de dikken muren en de warme kleuren hangt hier een huiselijke sfeer terwijl de woning toch ruim voldoende plaats biedt aan 8 personen. Op de begane grond vindt u de 4 slaapkamers alle met eigen badkamer, een grote leefruimte met daarin centraal de lange eettafel. Deze eettafel is de plek waar u met familie of vrienden gezamenlijk eet, spellen speelt en heerlijk bijkletst. Boven is nog een grote woonruimte waar je u een zitzak kan ploffen met een goed boek of waar kinderen kunnen spelen terwijl de ouders beneden een goed gesprek voeren.

Let op: deze accommodatie wordt alleen verhuurd aan families, gezinnen met kinderen of 60+ samenstellingen. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentengroepen, vriendengroepen of soortgelijke groepen.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Jager

Hier verblijven betekent dat u wakker wordt aan de rand van het bos, met zicht op uitgestrekte weilanden. De bossen van Alphen – Chaam, net onder Breda, kenmerken zich door grote loofbomen met diverse wandelpaden, fietspaden en een uitdagende mountainbike route. Dit heerlijke vakantiehuis ademt een sfeer uit die hier helemaal past. Door het rieten dak de dikken muren en de prachtige lichtinval in de centrale ruimte brengt het u direct in de natuur. De woning  biedt voldoende plaats aan 12 personen. Op de begane grond vindt u een grote leefruimte, dé plek waar u heerlijk met familie of vrienden gezamenlijk kunt eten of waar u in een zitzak kan ploffen met een goed boek en waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast bevinden zich op de begane grond 2 keukens en een gezellige openhaard kamer waar u kunt genieten van een goed glas wijn. Op de boven verdieping bevinden zich de 6 slaapkamers, alle met eigen badkamer.

Accommodatie de Jager biedt de mogelijkheid tot het ontvangen van meer dan 12 personen, Indien gewenst kunnen er 8 kamers bijgeboekt worden in een nabijgelegen gebouw. De maximale capaciteit is 28 personen.

Let op: deze accommodatie wordt alleen verhuurd aan families, gezinnen met kinderen of 60+ samenstellingen. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentengroepen, vriendengroepen of soortgelijke groepen.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

vos
Vos
jager
jager
vos

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: