Vakantiehuis in Ulvenhout

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Noord-Brabant? Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen zonder uren te hoeven rijden of vliegen? Wie op Landgoed Ulvenhart arriveert, waant zich even in een ander land. U krijgt in ons vakantiehuis in Ulvenhout het gevoel ver van het alledaagse te zijn. Breda ligt echter op een steenworp afstand. Wij beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over drie accommodaties, te weten: de Jager, de Vos en de Hooimijt. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen. Alle slaapkamers van onze vakantiehuizen in Ulvenhout zijn voorzien van keurig sanitair.

Rust, natuurschoon en lekker eten

De gastenverblijven van Landgoed Ulvenhart waren van oudsher herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. De bedden en badkamers zijn echter helemaal van deze tijd. Nadat onze gasten in hun vakantiehuis in Ulvenhout door de bosvogels gewekt zijn, genieten ze van een heerlijk ontbijt, met brood dat in Het Bakhuis elke dag vers gemaakt wordt en waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen. De keuken staat garant voor culinaire verwennerij.

Meer informatie over onze vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Landgoed Ulvenhart liggen dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Gelieve vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van een persoonlijk welkom en de beste service. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en reserveringen@ulvenhart.nl.

Wist u dat..

Onze accommodaties zijn tegenwoordig ook te boeken via Airbnb. Dit geldt voor zowel de Hooimijt, de Vos als Herberg de Jager. Bent u toe aan een vakantie, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen? Landgoed Ulvenhart verwelkomt u, samen met uw gezelschap, met open armen. 

Contactgegevens:

Uw aanvraag: