Meerdaagse vergaderlocatie

Vergaderlocatie met overnachting

Voor een meerdaagse vergaderlocatie kunt u een luxe hotel reserveren, maar om de beste resultaten te behalen kunt u ook kiezen voor een landelijke, inspirerende locatie in een bosrijke omgeving als Landgoed Ulvenhart. De beukenbomen op Landgoed Ulvenhart prikkelen alle zintuigen van de genodigden. Dit unieke tafereel zorgt vanzelf voor innovatieve ideeën en inspiratie.

Een vergaderlocatie met een ideale ligging

Zoekt u een meerdaagse vergaderlocatie met overnachting tussen uw kantoren in Amsterdam en Brussel? Dan is de vergaderlocatie van Landgoed Ulvenhart de ideale oplossing. Laat u betoveren door de authentieke uitstraling van het landgoed. De landelijke omgeving beschikt over alle ingrediënten die u nodig heeft voor een succesvolle meeting, evenement of vergadering. De binnen- en buitenruimten zijn geschikt voor workshops en trainingen. Het einde van de werkdag wordt afgesloten met de culinaire versnaperingen gemaakt van de producten uit onze moestuin. Voor de overnachting beschikt Landgoed Ulvenhart over een herberg voor maximaal 20 personen en een bed & breakfast voor maximaal 16 personen. Wij stellen graag een passende offerte voor uw wensen op.

Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een meerdaagse vergaderlocatie. Neem contact op met ons via 076 561 60 89 of vraag hier direct een offerte voor een vergaderlocatie met overnachting aan.

rondje