Meerdaagse vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is ideaal voor wie een meerdaagse vergaderlocatie met overnachting zoekt. De groene weidsheid in combinatie met de oude beukenbomen en historische panden, geven het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn. Schijn bedriegt: Breda is net om de hoek. In deze rust is het heerlijk ontspannen vergaderen.

Lees meer…

Contact/offerte

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een meerdaagse vergaderlocatie (met overnachting) vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Landgoed Ulvenhart biedt namelijk diverse accommodaties met slaapplaatsen. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie naar keuze.

Meerdaagse vergaderlocatie met overnachting en lekker eten

Onze meerdaagse vergaderlocatie is verrassend modern als het aankomt op technologie. We beschikken over alle vereiste techniek om goed beslagen ten ijs te komen. Dus ja, natuurlijk is er ook WiFi. Bovendien is ons team ervaren en biedt het waar gewenst ondersteuning. De keuken van Ulvenhart draagt met liefde zorg voor de inwendige mens. Wat onze keuken zo bijzonder maakt is de mogelijkheid tot koken uit eigen moestuin wat geheel biologisch is. Op onze meerdaagse vergaderlocatie bent u daarom van alle gemakken voorzien.

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Onze meerdaagse vergaderlocatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid; laadpalen aanwezig. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl of maak uw offerte op maat via onderstaande button.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: